søndag 18. oktober 2009

Nå er det snart slutt

Nå er det ikke mange dagene igjen i Albir. I dag har vi vært i kirka og kløna litt med kollekten (var ikke helt vant til rutinene her). Vi har resten av ettermiddagen og kvelden fri, men det regner, så vi vet ikke helt hva vi skal ta oss til..

Forrige mandag fant vi endelig noe ordentlig spansk! Albir er ganske så preget av turisme og det at det bor veldig mange fra både Norge, England og Nederland her. Derfor dro vi til Altea som vi hadde hørt hadde beholdt mer av det spanske. Det stemte godt! Det var veldig fint med trange, smale, brosteinsgater, små koselige butikker og hyggelige restauranter med tapas. Der trivdes vi! 

I går var det sponsorløp. Det vil si at man spør folk om de vil sponse hvis man løper så og så langt eller så og så fort. Jeg og Gunhild besteg et lite fjell, Sierra Helado (isfjellet - forøvrig uten is) og fikk inn litt penger og samtidig en veldig fin tur! I tillegg hadde barna funnet alternative måter å samle inn penger på, som å selge saft, ha sminkebod og tatoveringsbod. God stemning!

Vakre Altea

Med god tapas

Klare for fjellbestigning.

Etter et glass med den deiligste saften i hele Albir selvsagt.

Fin utsikt fra toppen.

Viktig å få fikset litt på sminken etter en fjelltur - med hjelp av dagens make-up stylist Jenny!

Uten for minnekirken, hvor gudstjenestene er. 

Ingen kommentarer: