tirsdag 2. desember 2008

Julegaver med mening

Her er noen fantastiske tips til årets julegave.


Give me five



På givemefive.no, som er en del av plan Norge kan du være med å hjelpe så flere barn får vokse opp til å bli eldre enn 5 år. Give me five beskriver de prosjektet sitt slik:

5 år er en kritisk grense for overlevelse. De barna som får oppleve sin 5-årsdag har større sjanse for å vokse opp. Dessverre er det mange barn som fortsatt dør av sykdommer som kunne ha vært forebygget eller behandlet. Men det er håp, og det nytter å hjelpe!
Bare i Senegal får ett av ti barn aldri oppleve sin 5-årsdag. Plan vil at disse barna skal få muligheten til å vokse opp. Gir du en du er glad i en GIVE ME 5-gave til jul, bidrar dere sammen til at barn i Senegal får vaksiner, medisiner, rent vann og annen verdifull oppfølging. Link til siden: http://www.givemefive.no/
Gaver som forandrer verden




Kirkens nødhjelp har også fine symbolgaver. Her kan du kjøpe et esel, en utedo eller rett og slett en møkkaovn.
Dette går pengene til:
Symbolgavene du kjøper er eksempler på hvordan Kirkens Nødhjelp jobber. Inntektene vil bli brukt for å støtte dem som til enhver tid trenger det mest. Kirkens Nødhjelps arbeid er spredd på fire kontinenter og fordeler sitt arbeid på over 50 land. Pengene du har gitt går til å støtte Kirkens Nødhjelps arbeid rettet mot katastrofearbeid, langsiktig utviklingsarbeid, og til påvirkning av holdninger og beslutninger.
Kirkens Nødhjelp vil garantere at minst 90% av inntektene fra denne nettbutikken går til utevirksomheten i Kirkens Nødhjelp

Perfekt julegave til mor og far, og strengt tatt alle vi som har det så godt!

Ingen kommentarer: